Nyt fra

Allan Feldskou

Kære forældre og elever.

Endnu et skoleår er ved at nærme sig sin afslutning. Det har været et godt skoleår, fyldt med gode oplevelser og flotte resultater.

I de her dage er stemningen på skolen præget af 9. årgangs eksamen. I dag har den ene 9. kl. fået 7,0 i snit i mundtlig engelsk og den anden klasse fik 8.1 i naturfag.

DET er super sejt. Tillykke med det.

Vi har haft mange gode oplevelser med jeres børn i dette skoleår, jeg vil blot nævne nogle af dem:

• Abildgårdskolen vandt prisen som årets cykelskole. Det blev markeret med et stort fællesarrangement, hvor Direktør i Cyklistforbundet Klaus Bondam overrakte os den fornemme pris. Der var deltagelse af Susanne Crawley Larsen (R), rådmand i Odense Kommunes Børn- og Ungeforvaltningen og Jane Jegind (V), rådmand i Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning

• 1. feb. blev skolens fødselsdag fejret med musik, taler og ballet

• Gallafesten for 9. årg. blev igen i år en succes

• 5. årg. havde en super god tur til København og i tivoli

• Til årets Grundlovsarrangement havde vi den glæde, at Rådmand Susanne C. Larsen besøgte os og holdt grundlovstalen. Arrangementet foregik ude i det fri i det mest fantastiske sommervejr. Og jeg har lovet is til alle elever inden de går på ferie

• Forårsfesten trak igen i år masser af forældre og der var et festfyrværkeri af aktiviteter

• 8. årgangs skolerejse gik til Barcelona

• Mange klasser/årgange har overnattet på skolen og…….

• Så er der jo de mange gode oplevelser i dagligdagen, hvor helt almindelig god gedigen undervisning giver ny viden og indsigt. Pludselig forstår man verden på en ny måde.

I skolen er der mange krav og forventninger til eleverne. Der skal hele tiden ydes og præsteres.

Men lige om lidt kan alle holde en god og velfortjent ferie. Jeg vil ønske jer en rigtig god sommerferie, hvor I både får en masse gode oplevelser, men hvor der også skal være plads til at lave ingenting. Hjernen skal slappe af og restituere sig.

Tak til jer forældre for et godt samarbejde i dette skoleår. Jeg vil ønske jer en rigtig god sommerferie.

Det nye skoleår starter mandag d. 13. august kl. 8.

Allan E. Feldskou