Skolebestyrelsens medlemmer

Ghaith Bahij

Adresse: Egeparken 146 01 tv
Telefon: 66103111
Beskrivelse: Formand HVAD ER JEG SÆRLIG OPTAGET AF/ HVAD ER MINE INTERESSER I SKOLEBESTYRELSESARBEJDET: Jeg vil gerne være med til at forbedre skole - hjem samarbejdet, og vil gerne have en engageret bestyrelse, som sætter pris på multikulturel identitet af Abildgård skolen. Min vision er, at sende et godt signal ud om, hvor godt vi alle har det her på skolen. ERFARINGER OG KOMPETENCER: Jeg er uddannet Lægeeksamineret fysiolog, har en pædagogisk diplomuddannelse inden for ledelse, vejledning og supervision og er i gang med en pædagoguddannelse. Jeg har i flere år arbejdet med børn og unge med anden etnisk herkomst, og har været med med til at starte og lede mange projekter. Jeg sætter stor pris på fleksibilitet, åbenhed, dialog og innovation.

Mohamad Omar Bahij

Najat Bahij

Funktion: Forældrerepræsentant (formand)
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: HVAD ER JEG SÆRLIG OPTAGET AF/ HVAD ER MINE INTERESSER I SKOLEBESTYRELSESARBEJDET: Jeg er særlig optaget af at skabe mere samarbejde mellem forældrene og lærerne, hvor forældrene er mere engagerede i deres børns skolegang. Jeg tror meget på at forælderens indflydelse på skolen er afgørende for at skabe de bedste forudsætninger for børnenes trivsel. Derfor vil jeg som skolebestyrelses medlem sørge for oppakning omkring etablering af forældreråd i de forskellige klassetrin, og være behjælpelig når forældrene vil have råd til at opnå Det bedste samarbejd med skolen. ERFARINGER OG KOMPETENCER: Jeg er uddannet pædagog og arbejder på Vollsmose Bibliotek. Jeg står for projekt Bogstart, hvor jeg besøger småbørnsfamilier i området, forærer dem fine bøger og forklarer dem vigtigheden i at stimulere barnets sprog i en tidlig alder. Arbejdet bringer mig i kontakt med mange familier. De er meget forskellige i deres bagrunde (etnisk, faglige, sproglige, sociale…osv.). Det eneste som er fælles for dem er, at de vil alle sammen de bedste for deres børn. Jeg er selv mor til 6 dejlige børn. De to ældste er på videregående uddannelser, to går på Abildgårdskolen og de to yngste er stadig i børnehave. Mine erfaringer af mange år i kontakt med folkeskolen er, at et tæt samarbejde mellem skolen og hjemmet fører til gensidig respekt og forståelse og dermed mere skoletrygge børn.

Moustapha Darwich Zamzam

Adresse: Lærkeparken 82 01 th, 5240 Odense NØ
Telefon: 66106424
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: HVAD ER JEG SÆRLIG OPTAGET AF/ HVAD ER MINE INTERESSER I SKOLEBESTYRELSESARBEJDET: Jeg ønsker at bygge bro mellem forældre og skole for at fremme et godt samarbejde til gavn for vores børn ERFARINGER OG KOMPETENCER: Jeg har siddet ca. 10 år i skolebestyrelsen på Humlehaveskolen

Duaa Abbed Abbas 09X

Funktion: Elevrepræsentant (formand)
Adresse: Birkeparken 118, 5240 Odense NØ
Telefon: 42302377
Beskrivelse: Elevrådsformand

Sebastian Dahl Rasmussen 08J

Funktion: Elevrepræsentant (næstformand)
Adresse: Enghaven Havekoloni 237, 5200 Odense V
Telefon: 66168989

Abdulkadir Ibrahim Ali

Ahmad Chaker Chaker

Fardowsa Abdullahi Adan

Mustafa Geddi

Adresse: Egeparken 22 02 tv, 5240 Odense NØ
Telefon: 71689949
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: HVAD ER JEG SÆRLIG OPTAGET AF/ HVAD ER MINE INTERESSER I SKOLEBESTYRELSESARBEJDET: Jeg får en følelse af at have gjort en forskel - at have bidraget med noget godt, og jeg kan godt li´at have indflydelse på børnenes skolegang - at sikre at de får det bedste ud af deres år på Abildgårdskolen og at prøve på, at samarbejdet mellem forældre og skolen bliver bedre og bedre. Jeg tror på, at aktive forældre er med til at gøre hverdagen bedre for vores børn. ERFARINGER OG KOMPETENCER: Skibsmontør/ Datatekniker-elev.

Najah Nabil Abou-Khadra

Salad Mohamed Ahmed