Fodboldstævne i Højby for 1. årgang

SÅDAN !!! Storslået og Super Seje Stjernefrø Sejre Sikkert, Sammen i Samhørigt Samarbejde og Socialt Samvær i Skinnende September Sol.

Nyhed billede
7 glade og herlige børn fra B.1909's yngste årgang U8 hold, spillede i lørdags boble-bold i Højby. Holdet er nybegyndere og årgangens medlemsfremgang er steget med 300 % siden skolestarten 14. August. Hver tirsdag og torsdag træners der med iver, gejst og glæde bag hallen på Gillestedvej, som er B.1909's hjemmebanehule.
Ungerne på årgangen er alle lokale børn fra Vollsmose, men primært børn fra de lokale folkeskoler, HCA og Abildgårdskolen.
De to folkeskoler samarbejder også i skoletiden om den fælles fodboldskole på B.1909.
I dag kreerede ungerne fra B.1909's U8 hold deres fodboldlækkerier i Højby, til U8 stævnet med hornmusk for fuld udblæsning. Børnefodbold med sød musik i rette takt og harmoni forenet med eventyrligt og sublimt god karmastemning hos de mange medrejsende forældre-supportere.
Tak for kaffe.

RESULTATER U8 i Højby.
B.1909 - Dalum IF 6-0
B.1909 - KB 7- 1
B.1909 - Højby IF 5-2
B.1909 - TPI 5-0

U8-trænerteamet består af den dedikerede ass. træner Freddy Vermod - også kaldet Den Fabelagtig Freddy FodboldFinte samt Chef. træneren Lars Buchardt, der er bedre kendt i Vollsmose som den Legendariske Lærer Lars Lemmedasker, eller bare Buggi Vuggi.
Nye talent stjernefrø er sat til spirring i Vollsmose og B.1909.
Tak for et Fantastisk Flot Fodboldstævne i Højby.
STORSLÅET og SUPER SEJT.
Ingen aktuelle opslag